Aydınlatma Metni

Biz Kimiz

Sevgili Köpeğim Bloğu ve Danışmanlık 

Sevgili Köpeğim sitesi ( https://sevgilikopegim.com ) dünyanın her neresinde olursa olsun Türkçe konuşan evcil hayvan sahiplerine hizmet vermekte ve uluslararası nitelik taşıyan blog ve danışmanlık servisleri Kanada merkezli Ayşegül Aksu Danışmanlık ve Jappe Pet Care tarafından işletilmektedir.

Sitemiz kişisel verilerin korunması konusunda GDPR/ePR ve CCPA standartlarına uygun olarak hazırlanmıştır. Hayvan Davranışları ve Eğitimi konusunda Canada Quebec eyaletine kayıtlı olarak hizmet vermektedir. 

Türkiye Marketine Yönelik E-Ticaret ve Bağlı Alışveriş Çalışmaları

Sevgili Köpeğim sitesinde yer alan ve Türkiye marketine yönelik Pati Butik alışveriş sayfası ve Türkiye orijinli bağlı alışveriş çözümleri ise  NCC Sağlık Hizmetleri ve Prodüksiyon Limited Şirketi tarafından işletilmektedir.

Sevgili Köpeğim kişisel verilerinizin korunmasına önem vermekte ve bu alanda yasal düzenlemelere uygun önlemleri almaktadır.

Sevgili Köpeğim Sitesi Pati Butik sayfasında ve bağlı alışveriş linkleriyle ilgili olarak,  kişisel verilerin toplanması, işlenmesi ve saklanması konusunda aşağıda belirtilen kanunanlara uygun hareket ettiğini beyan eder. 

  • 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”) çerçevesinde kişisel verilerin işlenmesi ve çerez ve benzeri teknolojilerin kullanımı
  • 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi 
  • 563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun
  • 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile bu düzenlemelere dayanak yapılarak hazırlananö 29457 sayılı RG’de yayınlanan Elektronik Ticarette Hizmet Sağlayıcı ve Aracı Hizmet Sağlayıcılar Hakkında Yönetmelik
  •  29188 sayılı RG’de yayınlanan Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği ve diğer ilgili mevzuat kapsamında işlem sahibinin bilgilerini tespit için kimlik, adres ve diğer gerekli bilgilerin kaydedilmesi 

www.sevgilikopegim.com Geneline Yönelik 

Kişisel verilerin toplanması, işlenmesi ve saklanması konusundaki diğer ilgili kanunlar ve yönetmelikler

Aydınlatma Metni, Sevgili Köpeğim tarafından yayımlandığı tarih itibariyle geçerli olacaktır. Sevgili Köpeğim, Aydınlatma Metninde gerekli olduğu takdirde her zaman değişiklik yapabilir. Yapılacak değişiklikler, Aydınlatma Metninin https://sevgilikopegim.com/kisisel-bilgiler…lilik-politikasi/ adresinde yayımlandığı anda geçerlilik kazanır.

Veri Sorumlusu

İş bu gizlilik politikasında bloğun ve danışmanlık hizmetlerinin veri sorumlusu Ayşegül Aksu – Jappe Pet Care ve  bağlı alışveriş – mesafeli satış ( e-ticaret ) sayfasının veri sorumlusu NCC Sağlık Hizmetleri ve Prodüksiyon Limited Şirketi (şirketler ) ve www.sevgilikopegim.com (site ) olarak geçmektedir.

Veri Sahibi

Veri sahibi sitenin okuyucuları, takipçileri, aboneleri ve müşterileridir.

Veri Sahibi, bu Gizlilik Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder. 

Verilerin Toplanması, İşlenmesi, Paylaşılması ve Saklanması

Sevgili Köpeğim sitesi okuyucularına ve müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi sizlerden talep etmektedir.

Üyelik, Abonelik, Takip ve İletişim Formlarıyla Toplanan Kişisel Bilgiler

Üyelik, abonelik, takip ve iletişim formlarıyla isim, e-posta adresi,  kişisel hesap tercihleri gibi kişisel veriler toplanmaktadır. Bu bilgiler yayın ve satış stratejilerinin belirlenmesi amacıyla analiz edilmesinde,  istenmeyen e-postaların takip edilerek engellenmesinde, kampanyaların ve promosyonların düzenlenmesinde, sitenin okuyucularının ve müşterilerinin sitedeki son yeniliklerdeni promosyonlardan haberdar edilmesinde kullanılmaktadır. 

Sevgili Köpeğim sitesi tarafından bu kategoride toplanan bilgiler veri sahibinin haberi ya da onayı olmadan üçüncü şahıslarla paylaşılmamakta ve faaliyet dışı hiç bir nedenle ticari amaçla kullanılmamakta ve satılmamaktadır. 

Sitede toplanan blog ve danışmanlık ile ilgili olan bilgiler ancak resmi makamlarca talep edilmesi durumunda Kanada federal kanunun ve Quebec Eyalet Kanunun yürürlükteki emredici mevzuatı gereğince resmi makamlara açıklanacaktır. 

Türkiye marketine yönelik Pati Butik ve yine Türkiye orijinli bağlı alışveriş çözümleriyle ilgili olarak toplanan bilgiler resmi makamlar tarafından talep edilmesi halinde  ve Türkiye Cumhuriyeti Kanununun yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince NCC Sağlık Hizmetleri ve Prodüksiyon Limited Şirketi tarafından resmi makamlara açıklanabilecektir.  

Mesafeli Satış Formları ve Sözleşmesi, Bankacılık ve Elektronik Ödeme 

Türkiye’deki ilgili mevzuatlar kapsamında güvenli alışverişin sağlanabilmesi ve müşterinin bilgilerini tespit için toplanan kimlik, adres ve kaydedilen diğer gerekli bilgiler, kanunlara ve mevzuata uygun bir sekilde toplanır, işlenir ve saklanır. 

Müşteri bilgileri sadece müşteri tarafından değiştirilebilir. 

Bankacılık ve Elektronik Ödeme alanında zorunlu olan ödeme sistemleri, elektronik sözleşme veya kağıt ortamında işleme dayanak olacak tüm kayıt ve belgeleri düzenlemek; mevzuat gereği ve diğer otoritelerce öngörülen bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme yükümlülüklerine uymak için; Sevgili Köpeğim bu bilgileri satış ve ödeme konusunda birlikte çalıştığı, eticaret platformu, güvenli ödeme platformu,  tedarikçi firma ve kargo hizmet sağlayıcısı gibi üçüncü partilerle paylaşır. 

Sitede toplanan Mesafeli Satışla ilgili bilgiler resmi makamlar tarafından talep edilmesi halinde  ve Türkiye Cumhuriyeti Kanununun yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara NCC Sağlık Hizmetleri ve Prodüksiyon Limited Şirketi tarafından açıklanabilecektir.  

Bağlı (Affiliate) Satış ve Reklamlar 

Sitede yer alan bağlı satış ve reklamlar ve bunlara bağlı linklere tıklamanız durumunda, bağlı satış ortaklarının ve reklam verenler çerezler, formlar ve diğer yollarla kişisel verilerinizi toplayabilirler. Üçüncü partiler tarafından toplanan bilgiler üçüncü partilerin sorumluluğu altındadır ve Sevgili Köpeğim sitesi ve NCC Sağlık Hizmetleri ve Prodüksiyon Limited Şirketi üçüncü partiler tarafından toplanan bilgilerden sorumlu tutulamaz. 

Yorumlar

Ziyaretçiler sitede yorum bıraktığında yorum formunda gösterilen verileri ve ayrıca istenmeyen yorum tespitine yardımcı olmak için ziyaretçinin IP adresini ve tarayıcı bilgisi metnini toplarız.

E-posta adresinizden oluşturulan anonimleştirilmiş bir dize (karma olarak da adlandırılır) Gravatar hizmetine, onu kullanıp kullanmadığınızı görmek için sağlanabilir. Gravatar hizmeti gizlilik politikası burada mevcuttur: https://automattic.com/privacy/. Yorumunuzun onaylanmasından sonra, profil resminiz yorumunuz bağlamında herkese görünür.

Ziyaretçi yorumları otomatik istenmeyen yorum algılama servisi aracılığıyla kontrol edilebilir.

Medya

Web sitesine görüntü yüklerken, gömülü konum verileri (EXIF GPS) içeren görüntüleri yüklemekten kaçınmalısınız. Web sitesi ziyaretçileri, web sitesindeki görsellerden herhangi bir konum bilgisini indirip çıkarabilir.

Ziyaretçiler tarafından yüklenen medya ürünlerinin paylaşımı ziyaretinin sorumluğu altındadır. 

Çerezler

Çerezler, web siteleri bir tarayıcıda yüklendiğinde, bilgisayarınızda veya diğer cihazlarda depolanan metin dosyalarında saklanan küçük veri parçalarıdır. Yaygın olarak sizi ve tercihlerinizi, tek bir ziyaret için (bir ‘oturum çereziyle’) veya birden çok tekrar ziyareti için (‘kalıcı çerez’ kullanarak) ‘hatırlamak’ için kullanılır. Ziyaretçiler için tutarlı ve verimli bir deneyim sağlarlar ve kullanıcıların kaydolmalarına ve giriş yapmalarına izin verme gibi temel işlevleri yerine getirirler. Çerezler, ziyaret ettiğiniz site tarafından (‘birinci taraf çerezleri ’) veya web sitesinde içerik sunan veya reklam veya analitik hizmetler sunanlar gibi üçüncü şahıslar tarafından (‘üçüncü taraf çerezleri’) konulabilir.

Çerezleri birçok farklı amaç için kullanıyoruz. Bazı çerezler teknik nedenlerden dolayı gereklidir; bazıları hem ziyaretçiler hem de kayıtlı kullanıcılar için kişiselleştirilmiş bir deneyim sağlar; ve bazıları seçili üçüncü taraf ağlardan reklamların gösterilmesine izin verir. Bu çerezlerin bazıları, bir sayfa yüklendiğinde veya bir ziyaretçi belirli bir eylemde bulunduğunda (örneğin, bir yazıdaki ‘beğen’ yada ‘takip et’ düğmesine tıklamak) konulabilir.

Sevgili Köpeğim tarafından ayarlanan farklı çerez kategorileri bulunur. Bazı çerezler yalnızca giriş yapmış ziyaretçiler için ayarlanmış, bazıları ise herhangi bir ziyaretçi için ayarlanmış ve buna göre işaretlenmiştir. Bir çerezin yalnızca belirli alt alanlara uygulandığı durumlarda, ilgili başlığın altına dahil edilirler.

Kesinlikle gerekli: Bunlar sitenin temel işlevleri yerine getirmesi için gerekli olan çerezlerdir. Bunlar, kayıtlı kullanıcıların hesapla ilgili işlevleri onaylamasını ve gerçekleştirmesini sağlamak için gerekli olanları içerir.

İşlevsellik: Bu çerezler hesap adı, dil ve konum gibi kullanıcılar tarafından belirlenen tercihleri saklamak için kullanılır.

Performans: Performans çerezleri, kullanıcıların en çok hangi sayfaların ziyaret edildiği ve diğer analitik veriler de dahil olmak üzere Sevgili Köpeğim sitesinin  diğer web siteleriyle nasıl etkileşime girdiği hakkında bilgi toplar. Bu ayrıntılar yalnızca web sitesinin işlevini geliştirmek için kullanılır.

İzleme: Bunlar, benzersiz ziyaretçi sayısı ve kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yardımcı olmak için sayfa görünümleri gibi ayrıntıları izlemek için güvenilir üçüncü taraf ağları (örneğin Google Analytics) tarafından konulur.

Üçünü Parti/Gömülen İçerik: Sevgili Köpeğim, web sitesi ziyaretçilerinin deneyimini geliştirmek için farklı üçüncü taraf uygulamalar ve servislerden faydalanmaktadır. Bunlara Facebook ve Twitter (paylaşım düğmeleri kullanılarak) veya YouTube ve Vimeo’dan gömülü içerik gibi sosyal medya platformları dahildir. Sonuç olarak, çerezler bu üçüncü taraflarca belirlenebilir ve çevrimiçi etkinliklerinizi izlemek için onlar tarafından kullanılabilir. Bu çerezler tarafından toplanan bilgiler üzerinde doğrudan kontrolümüz yoktur.

Sitemize bir yorum bırakırsanız, isminizi, e-posta adresinizi ve web sitenizi çerezlerde kaydetmeyi seçebilirsiniz. Bunlar size kolaylık sağlamak içindir, böylece başka bir yorum bıraktığınızda bilgilerinizi tekrar doldurmanız gerekmez. Bu çerezler bir yıl süresince kalır.

Eğer giriş sayfasımızı ziyaret ederseniz, tarayıcınızın çerezleri kabul edip etmediğini belirlemek için geçici bir çerez ayarlayacağız. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve tarayıcınızı kapattığınızda atılır.

Giriş yaptığınızda, giriş bilgilerinizi ve ekran görüntüleme seçiminizi kaydetmek için birkaç çerez kaydedeceğiz. Giriş çerezleri iki gün ve ekran seçenekleri çerezleri bir yıl boyunca kalır. “Beni hatırla” seçeneğini seçereniz, girişiniz iki hafta boyunca devam eder. Hesabınızdan çıkış yaparsanız, giriş çerezleri kaldırılacaktır.

Bir makaleyi düzenler veya yayınlarsanız tarayıcınıza ek bir çerez kaydedilir. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve sadece düzenlediğiniz makalenin yazı kimliğini gösterir. 1 gün sonra zaman aşımına uğrar.

Kullanmış olduğunuz cihazlardan çerezleri engelleyebilirsiniz. https://www.aboutcookies.org

Analiz 

Sevgili Köpeğim sitesi okuyucularına ve müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla analiz uygulamaları sunan üçüncü partiler aracılığıyla veri toplamaktadır. Bu veriler site okuyucularının cinsiyet, lokasyon gibi demografik bilgilerdir ve istatistik amaçlı olup, kişisel veriler içermemektedir. 

Google Analytics, Adsense, woo commerce analiz gibi üçüncü partiler tarafından toplanan bilgilerin paylaşımı konusunda Sevgili Köpeğim sitesinin sorumluluğu bulunmamaktadır. 

Kişisel nitelik taşımayan, istatistiksel veriler ve analiz raporları reklam ve ticari faaliyerleri sırasında üçüncü partilerle paylaşabilir. 

Sosyal Medya Bağlantıları 

Sevgili Köpeğim sitesinin sosyal medya bağlantıları üzerinden toplanan bilgiler üzerinde sorumluluğu yoktur. Facebook, Instagram, Youtube gibi üçüncü partiler olan sosyal medya bağlantıları kendi veri toplama ve gizlilik politikaları doğrultusunda bilgi toplamakta ve saklamaktadır. 

Verinizi kimlerle paylaşıyoruz

Veri toplama bölümünde detaylandırılan veri paylaşımı açıklamalarına ek olarak parola sıfırlama isteğinde bulunduğunuzda, IP adresiniz sıfırlama e-postasına eklenir.

Sitede toplanan bilgiler Ayşegül Aksu Danışmanlık – Jappe Pet Care ve NCC Sağlık Hizmetleri ve Prodüksiyon Limited Şirketi tarafından işlenmekte ve mesafeli satış ve elektronik ödeme ile direk ilgili bilgiler NCC Sağlık Hizmetleri ve Prodüksiyon Limited Şirketi tarafından üçüncü partilerle paylaşılmakladır. 

Toplanan diğer bilgilerin paylaşımı konusunda detaylı bilgi toplanan bilgi türlerinin detaylarıyla belirtilmiştir. 

Sitede toplanan bilgiler resmi makamlar tarafından talep edilmesi halinde  ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklanabilecektir.  

Verilerinizi ne kadar süre tutarız

Genel blog okuyucuları ve danışmanlık hizmetleri için toplanan bilgiler, uluslararası standartlarda belirilen süre kadar tutulur. 

Mesafeli Satış ve bağlı alışveriş çözümleri ile ilgili bilgiler KVKK’da veya ilgili kanunlar ve mevzuatta verinin saklanması için bir süre belirlenmişse, söz konusu veri en az bu süre kadar saklanmak zorundadır. İlgili mevzuatta belirlenen sürenin sonunda, verileriniz otomatik olarak silinir.

Bir yorum bırakırsanız, yorum ve meta verileri süresiz olarak saklanır. Böylece, takip eden yorumlarınızı denetim kuyruğunda tutmak yerine otomatik olarak tanıyabilir ve onaylayabiliriz.

Web sitemize kayıt yaptıran kullanıcılar için (varsa) kullanıcı profilinde sağladıkları kişisel bilgileri de saklarız. Tüm kullanıcılar kişisel bilgilerini istedikleri zaman görebilir, düzenleyebilir veya silebilir (kullanıcı adı değiştirme hariç). Web sitesi yöneticileri de bu bilgileri görebilir ve düzenleyebilir.

Eticaret ve elektronik ödeme kapsamındaki veriler güncel mevzuatta belirtilen süre içinde saklanır. 

Verileriniz üzerindeki haklarınız neler

Bu sitede bir hesabınız veya yorumlarınız varsa, bize sağladığınız veriler dahil olmak üzere, hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin dışa aktarılmış bir dosyasını almayı isteyebilirsiniz. Ayrıca, hakkınızda tuttuğumuz tüm kişisel verileri de silmeyi isteyebilirsiniz. Bu, idari, yasal veya güvenlik amaçlarına uymak zorunda olduğumuz hiçbir veriyi içermez.

Türkiye’ye yönelik mesafeli satış sayfasıyla ilgili olarak KVKK  11. maddesi çerçevesinde veri sahibi her zaman veri sorumlusuna başvurarak kendisi ile ilgili;

  • Kişisel verilerinin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi veya yok edilmesine ilişkin işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme

İletişim bilgilerimiz

Blog ve Hayvan Davranışları Danışmanlığı 

7656 Rue Centrale, Montreal , H8P 1L3 

sevgilikopegımblog@gmail.com 

Mesafeli Satış ve Bağlı Satış Çözümleri 

NCC Sağlık Hiz. ve Prodüksiyon Ltd.Şti.

Konutkent Mah. 2639. Cadde Çamkoru Sitesi Villaları No:4/5 Çankaya/ Ankara 06810 

nccsatis@sevgilikopegim.com 

Ek bilgi

Verinizi nasıl koruyoruz

Verileriniz Sevgili Köpeğim sitesinde korunmaktadır.  Kişisel verilerin korunmasına ilişkin olarak, teknolojinin imkan verdiği ölçüde teknik önlemler alınmakta ve alınan önlemler periyodik olarak güncellenmekte ve yenilenmektedir. Kişisel verilere erişim yetkisi, belirlenen işleme amacı doğrultusunda ilgili kişilerle sınırlandırılmaktadır.

Hangi veri ihlali prosedürlerimiz var

Kişisel verilerin toplanması, paylaşılması, işlenmesi ve saklanması konusunda, veriye erişimi olan kişiler kanuni zorunluluklar hakkında bilgilendirilmekte ve veri ihlali durumunda kanunlar ve mevzuatlar çerçevesinde belirlenen adımlar atılmaktadır. 

Hangi üçüncü taraflardan veri alıyoruz

Sevgili Köpeğim sitesi google analytics, adsense gibi kaynaklardan ve twitter, facebook, instagram gibi sosyal medya bağlantıları ve bunların analiz uygulamalarından veri toplamaktadır. 

Toplanan veriler istatistiki veriler olup, kişisel veriler içermemektedir. 

Kullanıcı verileriyle ne tip otomatik karar verme ve/veya profilleme yaptığımız

Toplanan veriler hedef okuyucu kitlesinin ve müşteri trendlerinin belirlenmesinde kullanılmaktadır. Bu veriler doğrultusunda yayın, satış ve reklam stratejileri belirlenmektedir.

Mesafeli Satış ve Türkiye Orijinli Çalışmalarımızla İlgili Olarak Sanayi bakanlığı kamuyu aydınlatma yükümlülüğü

Aydınlatma Yükümlülüğü

Kanun, kişisel verileri işlenen ilgili kişilere bu verilerinin kim tarafından, hangi amaçlarla ve hukuki sebeplerle işlenebileceği, kimlere hangi amaçlarla aktarılabileceği hususunda bilgi edinme hakkı tanımakta ve bu hususları, veri sorumlusunun aydınlatma yükümlülüğü kapsamında ele almaktadır. Buna göre veri sorumlusu, Kanunun 10. maddesi çerçevesinde kişisel verilerin elde edilmesi sırasında bizzat veya yetkilendirdiği kişi aracılığıyla aşağıdaki bilgileri ilgili kişiye sağlamakla yükümlüdür:

  • Veri sorumlusunun ve varsa temsilcisinin kimliği,
  • Kişisel verilerin hangi amaçla işleneceği,
  • Kişisel verilerin kimlere ve hangi amaçla aktarılabileceği,
  • Kişisel veri toplamanın yöntemi ve hukuki sebebi,
  • 11. maddede sayılan diğer hakları.

Veri işleme faaliyetinin ilgili kişinin açık rızasına bağlı olduğu veya faaliyetin Kanundaki diğer bir şart kapsamında yürütüldüğü durumlarda da veri sorumlusunun ilgili kişiyi bilgilendirme yükümlülüğü devam etmektedir. Yani, ilgili kişi, kişisel verisinin işlendiği her durumda aydınlatılmalıdır.

Aydınlatma yükümlülüğünün yerine getirilmesinde uyulacak  usul ve esaslar.

Rıza Metni

Veri sahibi aydınlatma metninde belirtilen verilerin toplanmasını, işlenmesini, saklanmasını ve gerekli olduğu durumlarla ilgili taraflarla paylaşılmasını açık rızasına bağlı olarak kabul eder. 

Kişisel Verilerin Korunması Başvurusu

KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KURUMU | KVKK | Başvuru Hakkı yasalarla düzenlenmiştir. Veri sorumlusuna yapılacak başvuruların şekli konusunda Kanunda iki temel hüküm bulunmaktadır. Bunlardan ilki yazılı başvurudur. Yazılı başvuru, genel hükümler gereği ıslak imza içeren belge ile yapılan başvuru anlamına gelmektedir. Buna ek olarak güvenli elektronik imza ile imzalanan belgeler de yazılı şekil şartını sağlayacaktır.

Yazılı başvuru haricindeki diğer başvuru yöntemlerinin belirlenmesi konusunda Kanun, Kişisel Verileri Koruma Kurulunu yetkilendirmektedir. Kurul, çıkardığı ikincil düzenlemelerle veri sorumlusuna yapılacak başvuruların yöntemini belirlemiştir.

Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ için tıklayınız.Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü (resmigazete.gov.tr)

Şahsen Başvurular

Mesafeli Satış ve Bağlı Satış 

Veri sahibi şahsen kimliğini tespit edici belge ile NCC Sağlık Hiz. ve Prodüksiyon Ltd.Şti., Konutkent Mah. 2639. Cadde Çamkoru Sitesi Villaları No:4/5 Çankaya/ Ankara 06810 adresine başvurur.  Başvuru zarfının üzerinde Kişisel Verilerin Korunması Başvurusu ibaresi yazılmalıdır.

Noter Vasıtasıyla Tebligat 

Tebligat zarfına Kişisel Verilerin Korunması Başvurusu ibaresi yazılarak  NCC Sağlık Hiz. ve Prodüksiyon Ltd.Şti., Konutkent Mah. 2639. Cadde Çamkoru Sitesi Villaları No:4/5 Çankaya/ Ankara 06810 adresine başvurulur. 

Güvenli Elektronik İmzayla Kayıtlı Eelektronik Posta Aracılığıyla

Güvenli elektronik imzayla KEP aracılığıyla iletisim@sevgilikopegim.com adresine konu bölümünde Kilisel Verilerin Korunması Başvurusu ibaresiyle başvurulur. 

Sistemimize Kayıtlı E-Posta Adresinizle

Sistemize kayıtlı e-posta adresinizden gönderilen e-postanın konu bölümüne Kişisel Verilerin Korunması Başvurusu ibaresini yazarak başvurabilirsiniz. 

    Blog Ve Danışmanlık Servisleri Kişisel Verilerin Korunması Başvurusu 

    Kişisel olarak 7656 Rue Centrale, H8P 1L3, QC, Canada adresine , email ile sevgilikopegimblog@gmail.adresine ba;vurabilirsiniz.